AllboHus vann Framtidsindex

AllboHus har tilldelats fastighetsbranschens utmärkelse ”Framtidsindex”

AllboHus har tilldelats priset för sitt arbete med att ta emot praoelever. Priset delades ut den 19 september 2019 i samband med Business Arena Stockholm som samlar fastighetsbranschens aktörer från hela landet.

– Prao är en långsiktigt viktig del i hur vi som bransch kan nå ut till fler och visa upp fastighetsbranschen för nästa generations medarbetare och kunder. Därför känns det glädjande att vi får uppmärksamma AllboHus Fastighets AB för deras insatser när det gäller att ta in 43 praoelever i företaget, säger Mona Finnström, VD på Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation.

Framtidsindex utgår från en nationell enkät som går ut till hela fastighetsbranschen och syftar till att ta reda på hur många unga människor som får plats på branschens företag som praktikant, trainee, yrkesintroduktionsanställd, lärling, sommarjobbare eller praoelev. Därefter tar en jury vid och jämför bidragen.

– Vi ser praoelever som en naturlig del i vårt långsiktiga arbete med att få fler sökande till AllboHus. Genom att erbjuda fler unga en väg in i företaget skapar vi förutsättningar för att möta våra framtida rekryteringsbehov, säger Kristina Petersson, HR-chef AllboHus Fastighets AB.