Medarbetare i kundtjänst

Skärpta restriktioner i Kronoberg – vi anpassar oss ytterligare

Det är just nu extra allvarligt läge i hela Kronoberg med anledning av smittspridningen av Covid-19. Vi på AllboHus är noga med att följa rådande restriktioner och behöver nu anpassa vår verksamhet ytterligare.

Felanmälningar och andra åtgärder som kräver att vi går in i lägenheten

Under perioden 12 maj till 6 juni får vår personal inte gå in i en bostad om någon är hemma. Vi kontaktar er innan vårt besök. Det underlättar om du svarar när vi ringer och att du kan uppge att vi får använda oss av huvudnyckel eftersom det inte är någon hemma.

Allt detta kan innebära att det kommer att ta lite extra tid att genomföra åtgärder, vi hoppas på er förståelse.

När du gör din felanmälan är det extra viktigt att du säkerställer att du har rätt kontaktuppgifter på Mina sidor och i din felanmälan så att vi kan nå dig. När vår personal kommer till dig får ingen vara hemma. Det betyder att du eller andra personer i ditt hushåll får inte vara inne i bostaden samtidigt som vi är där.

Boka besök till Kundtjänst

Vi tar endast emot bokade besök till vår kundtjänst. Skicka e-post (info@allbohus.se) eller ring oss för att boka en tid. Detta gäller från 25 januari och tills vidare. Tänk på att hålla avstånd.
Tips! De flesta ärenden kan du sköta digitalt via Mina sidor på allbohus.se eller via info@allbohus.se. Vår hemsida och dynamiska FAQ svarar på det mesta.

Hämta eller lämna nycklar

Ska du hämta eller lämna nycklar vid in- och utflytt behöver du inte boka tid. Du får i god tid ett brev av oss som meddelar vilken tid du får komma och hämta dina nycklar. Vi begränsar antalet besökare inne i vår kundtjänst vilket innebär det att du kan få stå utomhus och invänta din tur. När du ska lämna dina nycklar så ska du lägga dem i påsen som skickas med i kuvertet från oss.

Lägenhetsbesiktningar

Under perioden 12 maj till 6 juni får vår personal inte gå in i en bostad om någon annan är där. I samband med flytt när besiktning ska utföras närvarar enbart vår besiktningsman. Eventuella brister som upptäcks fotas och bilägges med besiktningsprotokollet.

Lägenhetsvisning

Under perioden 12 maj till 6 juni tillåter vi inga lägenhetsvisningar. Avflyttande hyresgäst visar om möjligt lägenhet genom foton eller genom att filma med en mobiltelefon.
Kontakta oss gärna, genom våra digitala kanaler
I övrigt gäller som tidigare: Håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid sjukdomssymptom. Folkhälsomyndighetens råd ändras kontinuerligt – håll dig uppdaterad via länken nedan.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/