Trygghetsboendet Lunnabacken i Alvesta

Nu är uthyrningen av vårt nya Trygghetsboende Lunnabacken i Alvesta i full gång. Inflyttningsstart är den 15 januari 2023. Första avtalet är redan skrivet.

Lunnabacken ligger på östra sidan av Alvesta vid vattentornet, och nära Högåsens äldreboende. Här erbjuder vi välplanerade och moderna lägenheter anpassade för dig som fyllt 75 år. Lägenheterna är funktionellt utformade och planerade så att möjligheten finns att bo kvar hemma även vid behov av stöd, om till exempel hemtjänst, larm eller andra insatser blir aktuellt.

En av grundstenarna för ett trygghetsboende är social gemenskap. Därför finns det en gemensamhetslokal för samvaro, hobby och rekreation på Lunnabacken. Det kommer även finnas en trygghetsvärd närvarande varje vecka. Trygghetsvärdens uppgift är att främja trivsel och ordna gemensamma aktiviteter i samråd med de boende. Särskilda boendet Högåsen ligger i anslutning till Lunnabacken. Härifrån kan man beställa mat och ansöka om matdistribution.

Lägenheterna på Lunnabacken är i markplan. De är i storlekarna 2-3 rum och kök och har uteplats, tvätt- och torkmöjlighet i badrum samt eget förråd. Gemensamhetslokalen med tillhörande uteplats är alla boende välkomna att använda.

Varmt välkomna att kontakta oss på AllboHus för mer information.Lägenhetsplaner Lunnabacken

Bo och trivs på Trygghetsboendet Lunnabacken i Alvesta.

 

Boinfo

Hus: 4 st

Antal våningar: 1 st

Antal lägenheter: 13 st, 2 rok (10st), 3 rok (3 st)

Värme och vatten: Ingår i hyran

Hushållsel: Tillkommer på hyran

Förråd: Ja, separat förråd

Tvättstuga: Egen tvättmaskin och torktumlare i badrum

Golv: Parkett, våtrumsmatta i badrum, klinker i hall

Uteplats/balkong: Uteplats

Gemensamhetslokal: Ja

Trygghetsvärd: Ja